با این مواد غذایی بیماری قلبی عروقی را از خود دور کنید

فرحبخش با بیان اینکه نسبت کلسترول خوب به بد ( LDL) مهم است، افزود: در صورتی که این نسبت زیر3 باشد، می توان آن را عدد قابل قبولی تلقی کرد در غیر این صورت فرد در معرض بیماری های قلبی عروقی قرار می گیرد.
 
وی در خصوص رابطه کلسترول خوب با فعالیت بدنی اضافه کرد: (HDL) بیش از اینکه با تغذیه در ارتباط باشد، رابطه تنگاتنگی با فعالیت بدنی دارد و در ورزشکاران و افرادی که فعالیت بدنی روزانه دارند به مراتب ببیشتر است.
 
این متخصص تغذیه با اشاره به مواد غذایی که می توانند میزان کلسترول خوب را افزایش می دهند، اذعان کرد: مصرف  مواد غذایی چون روغن های ماهی، مغزها، ماهی های چرب،  غذاهای دریایی و روغن زیتون کمک شایانی به این امر کرده  و موجب کاهش بیماری هایی قلبی عروقی می شوند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد